24 februari 2013

Mom didn't raise a quitter

Jag säger hej. Jag bär keps. Jag kan sätta upp håret i en toffs. Jag mår bättre. Jag har öroninflamation. Jag har precis målat naglarna. Jag lyssnar just nu på Beautiful med Eminem.
 
Hej vänner! Hoppas allt är bra med er! Jag mår som sagt bättre, jag är fortfarande i den jobbigaste perioden men i skrivande stund mår jag bra. Idag har vi skruvat 4cm, tio dagar till sen har vi skruvat 5cm, efter det börjar upprätningen. Det låter kanske knäppt men det bästa med hela denna processen är att jag ska få raka ben. Jag kan inte riktigt föreställa mig känslan att gå utan att det ska vara jobbigt och göra ont. 
 Nu när jag sitter i rullstol behöver jag hjälp med det mesta, vilket verkligen har fått mig att inse och att uppskatta allt folk gör för mig. Vill speciellt tacka mamma för allt och utan både henne och pappa hade detta inte varit möjligt. Ett av mina största tips om ni funderar på att gå igenom något sånt här är att se till så att alla i din omgivning är med på det för detta är inte något du går igenom själv.
 Imorgon ska jag till Lund för röntgen och möte med doktorn, sen på onsdag drar skolan igång igen!
Ha det bra vänner!